представяне  
НАЧАЛО
ПАНИЧИЩЕ
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
НАСТАНЯВАНЕ
ЦЕНИ
ЗАВЕДЕНИЯ
СПОРТ
КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА
ГАЛЕРИЯ
КОНТАКТИ
Хотел “Енергоремонт” се намира в планинския курорт Паничище на 1475 м н.в., на 10 км от Сапарева баня. Хотелската база е изцяло реновирана и от 2006 г. отвори врати, за да посрещне своите гости. Хотелът разполага с 11 двойни и 6 тройни стаи, 4 апартамента, 1 луксозен апартамент и 2 мезонета. Всички стаи, апартаменти и мезонети са оборудвани с телевизор и телефон, а южното им изложение разкрива красива панорамна гледка към Рила планина. На разположение на гостите на хотела са: ресторант със 70 места, конферентна зала с 12 места, открит тенис корт, фитнес зала, сауна и безплатен паркинг, високоскоростен безжичен интернет WI-FI във фоайето на хотела.

Ако сте тук през зимата и обичате зимните спортове, можете да посетите ски пистите “Бекяра” и “Аджера”, които се намират в близост до хотела. Ски оборудване се предлага на ски пистите.

През пролетта и лятото любителите на пешеходни турове могат да посетят един от най-атрактивните райони в Рила планина и да усетят неподправеното величие на Седемте рилски езера, на Скакавишкия водопад и водопадите на р. Горица, на още много други природни обекти.
За подробна информация туристите могат да се обръщат към Посетителския център на Националния парк Рила в Паничище .
 Актуално
Хотел Енергоремонт вече предлага на своите гости високоскоростна интернет WiFi връзка във фоайето на хотела.


Copyright (C) 2006